Cableman.dk

Hifi siden 2006

Webshoppen cableman.dk åbnede i 2006 med salg af hifi udstyr til private, firmaer og offentlige institutioner. Dengang var der meget fokus på surroundsystemer, DVD afspillere og højtalere.

Siden 2006 er der sket meget. Undervejs er designet og hele brugeroplevelsen ændret over flere omgange, og hver gang har forbedringerne været til glæde for kunderne på cableman.dk. Senest ændrede cableman.dk design og oplevelse i 2013. Mange nye funktioner blev tilføjet som f.eks:
mulighed for at tilpasse søgning præcis 
efter hvad du mangler højtalere til, skal det være højtalere til TVhøjtaler med airplay eller skal højtaleren være grøn, alt det kan du tilpasse således du hurtigt finder frem til det rigtige!

Desuden er søgefunktion, købsflow m.m. forbedret, så vi giver vores kunder den bedste oplevelse ved at handle på nettet.
Siden 2006 er udvalget af produkter også ændret. I 2011 under lanceringen af det nye design og bedre funktioner, tog cableman.dk nye mærker ind. Faktisk dobbelt så mange mærker og dobbelt så mange produkter som tidligere. Her blev tilføjet mærker som 
f.eks. amerikanske Audio Engine og danske System Audio.

Gennem tiden er produkttyperne også ændret i takt med kundernes ønsker. Hvor det tidligere var store surroundreceivere og gulvhøjtalere, som blev efterspurgt, så er det nu i højere grad små kompakte aktive højtalere med indbygget forstærker til fladskærme eller computere. Også dockingstationer og anlæg til iPod og iPhone er blevet tilføjet shoppen til stor tilfredsstillelse for vores kunder. De små bordradioer, som også altid har fulgt cableman.dk, er forsat en stor del af sortimentet.

Cableman.dk håber, at du forsat vil synes om at handle på vores webshop, og at du finder netop det produkt, som du søger.

Cableman.dk er en lækker, lige til og ikke mindst billig webshop, hvor du finder et bredt udvalg af højtalere – store som små – til hjemmet, værelset, køkkenet, kontoret eller hvor du ellers har brug for at få god lyd i smart indpakning til lækre priser. Vores højtalere kommer fra en række danske og internationale mærker, som hver især er udvalgt, fordi kvalitet, design og pris passer til vores kunders ønsker.

Vi har solgt højtalere på nettet siden 2006 og vi er faktisk ret gode til det. Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at du kan finde et sæt højtalere, som passer dig, og vi vil endda være så frække at bede dig om at ringe eller skrive til os, hvis du ikke kan – så vil vi nemlig gøre alt vi kan for at finde nogle til dig. Husk også at kigge ind jævnligt og se de nyeste, frækkeste og smarteste højtalere på markedet lige nu – eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når der er noget, der rører sig.

Prøv nogle af vores højtalere og få en god oplevelse for øret – og for øjet…